UK Bookmakers

Opslag van gevaarlijke stoffen (PGS-15)

Nieuw en uniek in de Stedendriehoek

PGS-9 en PGS-15 opslag

Regelgeving verandert met de tijd. Ook eisen rondom ADR-goederen worden steeds verder aangescherpt. Met het oog op de toekomst is geïnvesteerd in de nieuwbouw van een loods met daarin speciale compartimenten waarin ADR-goederen mogen worden opgeslagen.

De loods is gebouwd van beton en is minimaal 60 minuten brandwerend. Ook is de loods voorzien van een uitgebreide brandmeldinstallatie en een sprinklerinstallatie. De opslagruimte voor ADR-goederen bestaat uit meerdere compartimenten. Het gebouw en het omliggende terrein zijn beveiligd met camera’s, een poort en een elektronisch toegangssysteem.

De medewerkers die zorg dragen voor de opslag zijn adequaat aanvullend opgeleid, de hoeveelheden ADR-goederen  worden geregistreerd met behulp van een modern digitaal voorraadbeheersysteem.

Ook de opdrachtgever heeft via dit systeem vierentwintig uur per dag een actueel overzicht van (eigen) opgeslagen producten. Zo blijft voorraadbeheer ook op afstand eenvoudig en duidelijk. Ook kunnen via het systeem, op ieder moment van de dag, digitaal inslag- uitslag- en transportopdrachten worden ingevoerd.

Ter Riele Opslag B.V. heeft een vergunning om brandbare en oxiderende stoffen, bijtende stoffen en diverse gevaarlijke stoffen op te slaan (Klasse 2, 3, 8 en 9 verpakkingsgroepen II en III).

Enkele voorbeelden zijn;  brandbare stoffen, spuitbussen, reinigingsmiddelen, bestrijdingsmiddelen en producten die oplosmiddelen bevatten zoals lijm, verf en inkt.

Wilt u weten vanaf welke hoeveelheid uw voorraad moet worden opgeslagen onder PGS-15? De tabel met hoeveelheden staat op deze website onder de kop Onderwaarden PGS-15.

Heeft u eenmalig, tijdelijk of permanent behoefte aan extra opslagmogelijkheid? Zoekt u een logistieke partner voor ontvangst, opslag en verzending van uw artikelen?

Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij maken graag een afspraak om u een rondleiding te geven, uw vragen te beantwoorden en u, indien gewenst, een voorstel aan te bieden.

U bereikt ons rechtstreeks via 055-3011372 en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

Lees hier het Artikel van TLN over opslag ADR bij ons

 

 

 

TerRiele opslag 250p

 

Afbeelding1Afbeelding2 Afbeelding3Afbeelding4Afbeelding5Afbeelding6

Wij handelen volgens LSV 2014 condities ; Opslag volgens PGS-15 normen

Zelfinspectie SZW  -  Zoeksysteem RIVM

 

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net

Vestiging Wilp

 • B.ter Riele,Transporten
 • Withagenweg 40
 • 7384 SB Wilp
 • 055 - 3011372
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • facebook Facebook 
 • Twitter-icon Twitter 

Vestiging Bemmel

 • B.ter Riele,Transporten
 • Nijverheidstraat 41
 • 6681 LN Bemmel
 • 026 - 3263020
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
All CMS Templates - Click Here